prikaz prve stranice dokumenta Značaj pripravaka od svježeg voća i povrća za zdravlje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Značaj pripravaka od svježeg voća i povrća za zdravlje

Blažević, Ivona (2017)
Veleučilište u Slavonskom Brodu
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Blažević, I. (2017). Značaj pripravaka od svježeg voća i povrća za zdravlje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:514904

Blažević, Ivona. "Značaj pripravaka od svježeg voća i povrća za zdravlje." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:514904

Blažević, Ivona. "Značaj pripravaka od svježeg voća i povrća za zdravlje." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:514904

Blažević, I. (2017). 'Značaj pripravaka od svježeg voća i povrća za zdravlje', Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 10.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:514904

Blažević I. Značaj pripravaka od svježeg voća i povrća za zdravlje [Završni rad]. Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu; 2017 [pristupljeno 10.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:514904

I. Blažević, "Značaj pripravaka od svježeg voća i povrća za zdravlje", Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:514904

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.