završni rad
Najznačajnije kiseline u vinu

Katarina Guberac (2016)
Veleučilište u Slavonskom Brodu
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Guberac, K. (2016). Najznačajnije kiseline u vinu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:141344

Guberac, Katarina. "Najznačajnije kiseline u vinu." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:141344

Guberac, Katarina. "Najznačajnije kiseline u vinu." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:141344

Guberac, K. (2016). 'Najznačajnije kiseline u vinu', Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 22.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:141344

Guberac K. Najznačajnije kiseline u vinu [Završni rad]. Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu; 2016 [pristupljeno 22.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:141344

K. Guberac, "Najznačajnije kiseline u vinu", Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:141344