završni rad
Štetočinje i njihovo suzbijanje u proizvodnji krumpira

Ivka Grgić (2016)
Veleučilište u Slavonskom Brodu
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Grgić, I. (2016). Štetočinje i njihovo suzbijanje u proizvodnji krumpira (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:046612

Grgić, Ivka. "Štetočinje i njihovo suzbijanje u proizvodnji krumpira." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:046612

Grgić, Ivka. "Štetočinje i njihovo suzbijanje u proizvodnji krumpira." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:046612

Grgić, I. (2016). 'Štetočinje i njihovo suzbijanje u proizvodnji krumpira', Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 16.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:046612

Grgić I. Štetočinje i njihovo suzbijanje u proizvodnji krumpira [Završni rad]. Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu; 2016 [pristupljeno 16.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:046612

I. Grgić, "Štetočinje i njihovo suzbijanje u proizvodnji krumpira", Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:046612